Pszichológus Online

Egy kis személyes a pszichológustól….

Hónapok óta nem tudtam újabb bejegyzést írni, ami érdemel némi magyarázatot, személyesebb információkat is.

Tavaly nyár végén vettünk egy házat a Balaton-felvidéken, Káptalantótiban. Az elmúlt hónapok a költözésünkkel kapcsolatos tervezésekkel, előkészületekkel teltek.

2014. március 29-én beköltöztünk az új helyre, a végleges otthonunkba.

toti_aug-31-2013_18

Egyidejűleg a budapesti pszichoterápiákat lezártam, a személyes rendelést felfüggesztettem.

Rengeteg munka, felújítás vár még ránk a házban a következő hónapokban, amire minden elkészül, többek közt a rendelőm is.

Reményeim szerint júliusra….

Amint így lesz, írok új bejegyzést és ígérem, új programokkal, lehetőségekkel jövök, tele vagyok tervekkel, ötletekkel:)))

Share

Pszichológus szerző:

Mottó: Imádom a pszichológiát. Ezért is választottam hivatásként.

Bemutatkozás: Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pszichológia szakán 1986-ban végeztem, majd 1988-ban klinikai szakpszichológusi képesítést szereztem.

A veszprém megyei Káptalantótiban található magánrendelőmben pszichoterápiás segítséget, tanácsadást nyújtok azok számára, akik önértékelési vagy életvezetési nehézségekkel, önbizalomhiánnyal küzdenek, akik úgy érzik, hogy aktuálisan elakadtak az életükben vagy éppen döntésképtelennek érzik magukat egy sorsdöntő helyzetben.

Támogató terápiában segítek a gyász, veszteség, krízishelyzet érzelmi feldolgozásában.

Egyéni terápia és tanácsadás keretében segítem a depressziós levertséggel, szorongással és pánikjellegű tünetekkel hozzám fordulókat.

1990 óta foglalkozom meddőségi panaszokkal küzdő és lombikbébi-programban részt vevő házaspárokkal, segítve a gyermekre várakozás nehéz időszakának lelki megélését. Tapasztalataimról „Várva Várt Babák – Lombikbébi történetek” címmel könyvet írtam.

Házaspároknak párkapcsolati terápia keretében, hosszú évek gyakorlata alapján kidolgozott módszerrel adok útmutatást arra vonatkozóan, hogyan lehet közösen túljutni egy-egy hullámvölgyön, konfliktussal terhelt, elbizonytalanodott időszakon.

Azok számára, akik nem tudnak személyesen felkeresni, online tanácsadást nyújtok skype-on.

Időpont-egyeztetés e-mail-en vagy a 06-30-99 15 651-es telefonszámon lehetséges.

Szakmai tapasztalataimról, módszereimről további részleteket a honlapomon talál. Ha úgy érzi, segíthetek, örömmel várom jelentkezését!

Amire büszke vagyok:

Talán ezt a kérdést a legnehezebb megválaszolni, hiszen szerénytelenségnek tűnhet…Büszke vagyok a Gyermekeimre és a szakmai munkámra egyaránt. Ha újra kellene kezdenem, mindent éppen így csinálnék….